Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Iltosos
Renal Baches Vej 22
9000 Aalborg
TLF: +45 42 72 92 34
CVR: 39720272

info@iltosos.dk

Betaling

Hos Iltosos kan der betales online med følgende kort:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

Betalingen vil først blive hævet på din konto, når den/de købte plakater afsendes.

Ved betaling benyttes der en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med en sikret SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Priser

Alle beløb på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer samt tekniske fejl.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 2-3 hverdage.

Ordrer modtaget i weekenden eller på helligdage afsendes førstkommende hverdag.

Til afsendelse af ordre benyttes GLS eller DAO. Der sendes kun til danske pakkeshops hos GLS og DAO. DAO bruges som leverandør til alle ordrer, der indeholder plakater i størrelsen 50×70 cm. Ved ordrer indeholdende plakater i A3 og A4-format benyttes GLS.

Hvis du ønsker plakaterne leveret til din privatadresse, benyttes der en løsning fra GLS med omdeling til private.

Fragt

Fragten er i udgangspunktet på 39 kr. Den er dog gratis ved køb på over 399,- kr, eller ved brug af rabatkoder.

Ønsker du at få sendt plakaterne direkte til din hjemmeadresse, er dette også muligt. Til levering ved hjemmeadresse benyttes GLS med omdeling til private. Denne fragtløsning koster 85,- kr.

Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra den er afsendt, til den er ankommet i den ønskede pakkeshop.

Korrekt vedligeholdelse

Plakater købt hos Iltosos er beregnet til indendørs brug. Det anbefales endvidere, at plakaterne ikke hænger i direkte sollys, da direkte sollys kan resultere i, at plakaterne mister deres farve. Du skal her være opmærksom på, at reklamationsretten ikke gælder, hvis plakaterne er blevet misligholdt. Misligholdelse kan f.eks. være påført vand, direkte sollys eller høje temperaturudsving.

Plakaternes farver

Du skal som kunde være opmærksom på, at der kan være en vis farvevariation mellem de viste plakater på Iltosos.dk og plakaternes virkelige farver. Det skyldes, at farvegengivelserne kan variere fra skærm til skærm.

Fortrydelsesret

Fortrydes et køb, gives der 14 dages fuld returret på dit køb.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din bestilling. Hvis du har bestilt flere varer i én og samme bestilling, og de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fortrydelsesretten indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give Iltosos besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan med fordel sende en mail til info@iltosos.dk. Du bedes i meddelelsen tydeligt gøre opmærksom på dit ønske om brug af fortrydelsesretten.

Returnering

Du skal selv betale for, at pakken sendes retur til Iltosos, og det er dig som kunde, der hæfter, hvis der under transport opstår en skade på pakken.

Det er kundens ansvar, at indholdet er pakket forsvarligt ind.

Plakater, der ønskes sendt retur til Iltosos, skal altid afsendes som pakke, da plakater ikke kan sendes som normal brevpost.

Hvis du vælger at gøre brug af din returret, skal varen returneres til Iltosos senest 14 dage efter, du har informeret Iltosos om din brug af fortrydelsesretten.

Ved returnering kan du med fordel bruge Iltosos Returportal. Bruges returportalen koster returneringen: 39 kr.

Pakken skal returneres til:
Iltosos
Renal Baches Vej 22
9000 Aalborg

Varens stand ved returnering

I det tilfælde, at varen har mistet værdi, og det skyldes, at du som kunde har håndteret den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå vares art, egenskaber eller funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du købte den i en fysisk butik.

Har varen mistet værdi, vurderes varens handelsmæssige værdi, hvilket betyder, at du som kunde i visse tilfælde kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Det anbefales derfor, at du forsigtigt pakker plakaterne ud af paprøret og afgør, om der er sket skade på plakaterne under pakning eller under fragten. Umiddelbart efter modtagelsen anbefales det endvidere, at du håndterer plakaterne, som stod du med dem i en fysisk butik.

Ved returnering rulles plakaterne forsigtigt sammen og returneres i original indpakning. Returneres plakater ikke i original indpakning, kan det muligvis medføre en endelig værdiforringelse af den afsendte vare.

Tilbagebetaling ved returnering

I det tilfælde, at du gør brug af din returret, vil du få dine penge tilbage. I tilfælde, hvor der er sket en værdiforringelse på varen, fratrækkes det beløb, du hæfter for.

Tilbagebetalingen finder sted, når returbehandlingen er overstået. Der udbetales penge til det betalingskort, der blev brugt under købet.

Tilbagebetaling kan tilbageholdes, indtil varen er modtaget hos Iltosos.

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Iltosos i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. 
Her anses to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
 Hvis reklamationen er berettiget, refunderes dine rimelige fragtomkostninger.

Ved reklamation skal varen altid sendes retur i forsvarlig emballage.

Reklamationsretten dækker ikke ved skader eller slidtage opstået ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, bedes du i første omgang kontakte Iltosos på: info@iltosos.dk.

Ved returnering i henhold til reklamationsretten bedes du vedlægge en grundig beskrivelse af problemet. Ved returnering kan du med fordel gøre brug af Iltosos Returportal.

Varen returneres til:

Iltosos
Renal Baches Vej 22
9000 Aalborg

Persondatapolitik

På Iltosos.dk indsamles der alene personoplysninger med det formål at kunne sende varer til dig. Der er tale om oplysninger som navn, e-mail, adresse og tlf.nr.

Du har som registreret på Iltosos.dk altid ret til at gøre indsigelse mod denne registrering.

Du har som registreret også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Disse rettigheder er du sikret via Persondataloven. Har du henvendelser i denne forbindelse, skal de rettes på e-mail til: info@iltosos.dk.

Hvis du vil læse mere om Iltosos.dk’s privatlivspolitik henvises der til dette link.

Klagemuligheder

Hvis du som kunde vil klage over en vare købt på Iltosos.dk, kan klagen sendes til info@iltosos.dk. Lykkedes det os ikke at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Klager over produkter kan sendes til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Ved indsendelse af klage skal Iltosos.dk’s e-mail adresse angives: info@iltosos.dk samt hjemmesiden (Iltosos.dk) du har købt varen på.