Hvad er Iltosos?

Iltosos

På Iltosos.dk kan der købes bymotiver og dyremotiver. Disse to stilarter er valgt, da det er plakater, der ser rigtig flotte ud og passer ind i de fleste hjem.

Det gennemgående tema ved bymotiverne er kendte bygninger eller seværdigheder fra forskellige storbyer. Det kan f.eks. være Big Ben fra London, eller Marmorkirken fra København.

Ved dyremotiverne er det gennemgående tema, at plakaterne er designet efter et geometrisk mønster. Denne designstil er valgt, da det giver plakaterne et flot udtryk.

Dansk produktion

Alle plakater trykkes på et lokalt dansk trykkeri, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet. Der anvendes miljørigtigt papir, og plakaterne trykkes på 200g mat kvalitetspapir. Det tilstræbes altid, at tilgængelige plakater er på lager med det formål at sikre en nem og hurtig bestilling/levering. Dog kan det ske, at enkelte plakater kan være udsolgte.

God service

God service er vigtig for Iltosos.dk. Derfor prioriteres det, at købsforløb og levering er hurtigt og nemt. Ved levering må der forventes en leveringstid på 2-3 hverdage.

Når du køber plakater på Iltosos.dk, vil der ikke være skjulte gebyrer, der kommer frem lige inden bestillingen. Gennemsigtighed er i højsædet, og du kan hele tiden se, hvad din bestilling kommer til at koste.

Som en del af den gode service tilstræbes det også, at svar på e-mails finder sted inden for 24 timer på en normal hverdag.