Mangler du hjælp til noget?

Har du spørgsmål til noget her på hjemmesiden, kan du finde hjælp i nedenstående mest stillede spørgsmål. Telefonen er åben mandag til fredag fra 16 – 19. Ring på tlf.nr. +45 42 72 92 34.
Den hurtigste måde at stille dit spørgsmål på, er dog ved at bruge kontakformularen, som på finder her.

De mest stillede spørgsmål

Hvor meget koster fragten?

Som standard koster fragten 39,- kr. Der er dog fri fragt på alle ordrer over 399,- kr. Alle ordre pakkes forsvarligt i stærke paprør og sendes med GLS eller DAO. Der sendes kun til postnumre i Danmark, ogved denne fragtpris leveres der til GLS eller DAO Pakkeshops.
Det er også muligt at bestille levering til privatadresser. Her benyttes GLS med omdeling til private. Denne fragtløsning koster 85,- kr. Der må påregnes en leveringstid på 2-3 hverdage.

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

På Iltosos.dk kan følgende betalingskort bruges:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
Er det sikkert at handle hos Iltosos.dk?

Ja, det er sikkert at handle på Iltosos.dk. Al trafik på hjemmesiden er krypteret via en sikker SSL-forbindelse. Betaling på hjemmesiden håndteres af PensoPay.com. Betaling sker også via en sikker SSL-forbindelse. Iltosos har ikke adgang til de kortoplysninger, der indtastes i betalingsprocessen.Iltosos deler ikke din adresse, e-mail eller tlf.nr med tredjepart. Disse informationer bliver kun brugt for at kunne levere dine bestilte varer.

Kan jeg ændre min ordre?

Hvis du har ændringer til din ordre, bør du hurtigst muligt sende en mail til info@iltosos.dk. Husk at oplyse ordrenummer på din bestilling.

Hvordan bruger jeg min rabatkode?

Hvis du har modtaget en rabatkode, kan den indtastes undervejs i købsprocessen. Rabatkoden indtastes lige inden, du kommer til betalingen.