Privatlivspolitik

Som besøgende på Iltosos.dk tages din ret til privatliv seriøst. Derfor er du under besøg på hjemmesiden også anonym i den forstand, at der ikke automatisk registreres oplysninger, der kan identificere dig. Når du køber en varer på Iltosos.dk, oplyser du nogle forskellige informationer om dig selv. Bl.a., navn, e-mail, adresse og tlf.nr. Disse informationer bruges til at fremsende de bestilte varer. Informationerne deles alene med tredjepart, da det er nødvendigt for at fremsende de bestilte varer. Disse informationer sælges ikke videre til tredjepart. Er du tilmeldt nyhedsbrevet, bruges oplysningerne endvidere også til at sende dig nyheder og gode tilbud.

I henhold til lovgivningen opbevares personoplysningerne i op til fem år. Efter fem år slettes oplysningerne, med mindre der i perioden har været ny kundeaktivitet.

For at kunne fremsende varen til dig registreres og videregives de nødvendige personoplysninger til relevante samarbejdspartnere.

Iltosos.dk gør brug af følgende samarbejdspartnere:

  • Pakkelabels.dk – Bruges til afsendelse af ordrer.
  • Dinero.dk – Bruges som bogføringssystem.
  • PensoPay.com – Håndterer alle betalinger gennemført på Iltosos.dk
  • Mailchimp.com – Bruges til at håndtere og udsende nyhedsbreve.
  • Hosting4real.net – Hoster Iltosos.dk og bagvedliggende databaser.

Personoplysningerne registreres hos Iltosos.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via Iltosos.dk, sker det altid ved afgivelse udtrykkeligt samtykke. Således er du som kunde på Iltosos.dk informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige ved Iltosos er: Steffen Jeppesen

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres krypteret.

Som bruger hos Iltosos.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har endvidere også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven. Al henvendelse i forbindelse hermed rettes til Iltosos.dk via denne e-mail: info@iltosos.dk.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der ved besøg på Iltosos.dk gemmes på din computer. Cookies er ikke skadelige eller farlige for din computer.

Du kan altid slette cookies fra din computer. Hvis du vil vide mere, kan du med fordel besøge: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

På iltosos.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Logstatistik

På iltosos.dk bruges logstatistik, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler informationer om hjemmesidens besøgende. Disse informationer bruges til at give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere hjemmesiden.